Τι λέβητα αερίου να βάλω

Posted By: Pavlos Tsiridis In: Νέα & Δραστηριότητες On: Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2020 Comment: 0 Hit: 5848

Είναι γεγονός, οτι ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις στρέφουν πλέον τη θέρμανση των χώρων τους στο φυσικό αέριο.

Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται με εγκατάσταση λέβητα αερίου.

Ποιός είναι όμως ο κατάλληλος λέβητας για το χώρο σας; Τι χρειάζεται να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το δικό σας λέβητα αερίου; 

Οικονομία στην κατανάλωση

Αρχικά, θα πρέπει να προτιμήσετε ενα λέβητα ο οποίος θα συνδυάζει την ποιότητα με τη χαμηλή τιμή.

Θα πρέπει να συνδυάζει τόσο οικονομία στην αγορά του, όσο και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. 

Οι ποιοτικοί λέβητες αερίου που προσφέρουν οικονομία δε λειτουργούν συνέχεια.

Αυτό συμβαίνει διότι οι αποδοτικοί λέβητες αερίου ελέγχουν πρώτα το χώρο τον οποίο έχουν να θερμάνουν και έπειτα δουλεύουν για να θερμάνουν μόνο τις θερμίδες που εσείς ζητάτε.

Συνεπώς, δεν καταναλώνουν επιπλέον φυσικό αέριο για να μπορέσουν να ζεστάνουν το χώρο σας.

Με αυτό τον τρόπο, δεν καταναλώνουν καύσιμο άσκοπα και έτσι πληρώνετε μόνο όσο καίτε. 

Ως εκ τούτου, δε θα βλέπετε το λογαριασμό σας να αυξάνεται όσο εσείς ζεσταίνεστε!

Αντιθέτως, θα ζεσταίνεστε συνεχώς, κάνοντας ταυτόχρονα και οικονομία στη θέρμανση. 

Αντιπαγωτικό σύστημα

Είναι πολύ σημαντικό, ο λέβητας που θα επιλέξετε να διαθέτει αντιπαγωτικό σύστημα έτσι ώστε να μην ανησυχείτε τις ημέρες των χαμηλών θερμοκρασιών μήπως παγώσουν οι σωληνώσεις του και δεν έχετε θέρμανση και συνεπώς, ζεστό νερό χρήσης.

Οι αξιόπιστοι λέβητες αερίου διαθέτουν αντιπαγωτικά συστήματα νέας γενιάς και κορυφαίας τεχνολογίας.

Τα αντιπαγωτικά συστήματα προστατεύουν τόσο τη λειτουργία της θέρμανσης, όσο και την παροχή ζεστού νερού, εξασφαλίζοντας τη λειτουργία του λέβητα ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο λέβητας αερίου ITALTHERM CITY CLASS Κ25 διαθέτει 3 αντιπαγωτικά συστήματα τα οποία τον προστατεύουν απο τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και την παγωνιά. 

Η σύγχρονη κατασκευή του σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος και την αθόρυβη λειτουργία του, τον κατατάσσουν σε Νο 1 λέβητα της κατηγορίας του.

Μικρό μέγεθος

Πλέον οι λέβητες αερίου κατασκευάζονται σε μικρές διαστάσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούν ακόμα και τους πιο μικρούς χώρους. 

Σημαντικό στοιχείο στην επιλογή ενός λέβητα αερίου είναι να είναι μικρός σε μέγεθος, καθώς δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης ακόμα και σε νοικοκυριά τα οποία έχουν περιορισμένο χώρο.

Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε μικρά μπαλκόνια ή και εσωτερικούς χώρους δίχως να δημιουργεί πρόβλημα το μέγεθός του.

Κατά συνέπεια, επιλέξτε ενα λέβητα ο οποίος συνδυάζει μεγάλες δυνατότητες με μικρές διαστάσεις.

Ανθεκτικά υλικά κατασκευής

Τα υλικά απο τα οποία είναι κατασκευασμένος ενας λέβητας αερίου καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τη διάρκεια ζωής του. 

Καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαίτερα το εσωτερικό του να είναι κατασκευασμένο απο αξιόπιστα και ανθεκτικά στο χρόνο υλικά.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη νεα γενιά θαλάμου καύσης η οποία αποτελείται μόνο απο μια σπείρα ανοξείδωτου χαλυβδοσωλήνα, ο οποίος διαθέτει 4 φορές μεγαλύτερη διατομή κυκλοφορίας νερού έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση της ταχύτητας του νερού. Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιείται ο σχηματισμός επικαθήσεων και διασφαλίζεται η μεταφορά θερμότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Επίσης, προτιμήστε λέβητα αερίου ο οποίος είναι κατασκευασμένος με ενιαίο τρόπο χωρίς συνδέσεις, έτσι ώστε να αποφύγετε εντελώς τις διαρροές καυσίμου.

Η ενιαία κατασκευή ενός λέβητα, δίνει τη δυνατότητα για εύκολο και άμεσο καθαρισμό, καθώς και για σημαντική ευκολία στη συντήρηση του λέβητα.

Καθαρή και τέλεια καύση

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε οτι με το λέβητα αερίου που θα βάλετε θα έχετε οικονομία καυσίμου, θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε λέβητα ο οποίος θα σας παρέχει καθαρή καύση.

Αυτό σημαίνει οτι θα έχετε ελάχιστους ρύπους, εξοικονόμηση καυσίμου, καθαρό περιβάλλον.

Με το έξυπνο σύστημα καύσης ICS (Intelligent Combustion System) έχετε τέλεια καύση σε κάθε λειτουργία. Αυτό συμβαίνει διότι το συγκεκριμένο σύστημα έχει την ιδιότητα να ελέγχει σε μόνιμη βάση την ποιότητα της καύσης και να συντονίζει τη βαλβίδα αερίου με τον ανεμιστήρα inverter με σκοπό να επιτυγχάνεται διαρκώς καθαρή και τέλεια καύση.

Πλέον μπορείτε εύκολα και οικονομικά να προμηθευτείτε τον κατάλληλο λέβητα αερίου ο οποίος προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, καθώς και στις ανάγκες του χώρου σας.

Επιλέξτε ορθά το λέβητα αερίου που θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη ζεστασιά με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην τελική επιλογή σας, παρέχοντας και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ του χώρου σας! 

Comments

Leave your comment

Top