Λέβητες αερίου συμπύκνωσης Με Ανοξειδωτο εναλλακτη 316 FERROLI TWIST TECH 35C με καπνοδόχο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 96 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 96 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 19,20€.


034

Νέο προϊόν

Αμεσα Διαθέσιμο

960,00€ χωρίς Φ.Π.Α

Ferroli Bluehelix tech 35C 35KW Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπυκνωμάτων κλειστού θαλάμου καύσης με στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
Ότι πιο σύγχρονο στις μικρότερες διαστάσεις.

Το Bluehelix Tech ειναι το προιον που προτείνει η FERROLI,με στόχο να ικανοποιεί τους πιο πρόσφατούς και αυστηρούς περιορισμούς στην κατανάλωση ενέργειας και ρυπογόνων εκπομπών,που θεσπίστηκε με τις τελευταίες προδιαγραφές της ΕΕ.

Ο λέβητας έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποδοτικότητα και απόδοση τόσο στην θέρμανση όσο στην ζήτηση ζεστών νερών χρήσης μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο τους ρύπους.

Το νέο μοντέλο της Ferroli ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό γιατί:

■Η τεχνολογία των συμπυκνωμάτων βαθμολογείται με βαθμό απόδοσης τεσσάρων αστέρων(σύμφωνα με την οδηγία 92/42 EEC) και με απόδοση έως και 98,5%.
■Η αυτόματη προσαγωγή του θερμικού φορτίου του λέβητα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της εγκατάστασης ,καθιστά ακόμα πιο οικονομικό τον λέβητα αφού δεν δουλεύει συνέχεια στο max των 25Kw.
■Ο κυκλοφορητής είναι ρυθμιζόμενος.
■Μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν (χωρίς solar kit) με τον ηλιακό (στην εισαγωγή των νερών χρήσης) και να λειτουργεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήση μόνο όταν ο ηλιακός δεν επαρκεί.
■Έχει ενσωματωμένη αντιστάθμιση και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα εξωτερικό αισθητήριο.
■ Μετατρέπεται εύκολα και παραδίδεται σαν λέβητας υγραερίου.
■Περιλαμβάνει ξεχωριστό πλακοειδή εναλλάκτη για τα ζεστά νερά χρήσης.
■Αντιπαγωτική προστασία.
■Στην τιμή περιλαμβάνεται και το σετ καμινάδας.

Προστατέψτε το λέβητα σας από το κρύο και την παγωνιά με το νέο κάλυμμα για λέβητες αερίου! Κατασκευασμένο από ακαυστο υλικό, είναι κατάλληλο για κάθε λέβητα φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης Με Ανοξειδωτο εναλλακτη 316 FERROLI  TWIST TECH 35C με καπνοδόχο

Λέβητες αερίου συμπύκνωσης Με Ανοξειδωτο εναλλακτη 316 FERROLI TWIST TECH 35C με καπνοδόχο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Top