Λέβητες ξύλου - πετρελαίου KITURAMI KRM 70

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 218 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 218 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 43,60€.


042

Νέο προϊόν

Αμεσα Διαθέσιμο

2 189,52€ χωρίς Φ.Π.Α

Καύσιμο: Ξύλο, Πετρέλαιο
Ισχύς (kW): 34,9 – 46,5 (Ξύλο), 81,4 (Πετρέλαιο)
Βαθμός απόδοσης (%): 86
Διάμετρος Καμινάδας (Φ): 270
Διαστάσεις (Π/Μ/Υ, mm): 1370/1140/1860
Βάρος (kg): 560

 
Πραγματική Οικονομία:
Οι μονάδες μικτής καύσης ξύλου-πετρελαίου της KITURAMI KRM 30 και ΚRM 70 αποτελούνται από ένα λέβητα ξύλου και ένα λέβητα πετρελαίου με ενσωματωμένο καυστήρα, για να εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου και κυρίως του πετρελαίου. Η εναλλαγή της καύσης από ξύλο σε πετρέλαιο γίνεται αυτόματα όταν τελειώσουν τα στερεά καύσιμα ή οποτεδήποτε το θελήσει ο χρήστης προσφέροντας άνεση και οικονομία.
Το ηλεκτρικό τάμπερ αέρα ανοιγοκλείνει αυτόματα ρυθμίζοντας την ένταση της φλόγας στο λέβητα ξύλου και διασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία στο νερό του λέβητα, επιτυγχάνοντας οικονομία στα καύσιμα.


Άφθονο Ζεστό Νερό:
Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI παράγει άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1667 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα-καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε.


Θερμοστάτης χώρου, τεχνολογία με μία κίνηση:
Οι μονάδες μικτής καύσης ΚRM της KITURAMI συνοδεύονται από θερμοστάτη χώρου CTR 900 από τον οποίο ενεργοποιούμε τον καυστήρα πετρελαίου .


Ασφάλεια:
Για μέγιστη ασφάλεια της υδραυλικής εγκατάστασης και των λεβήτων μικτής καύσης η τοποθέτησή τους προτείνεται να γίνεται με ανοιχτό δοχείο διαστολής.


Εγγύηση:
Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 ετών στα υπόλοιπα μέρη.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Λέβητες ξύλου - πετρελαίου KITURAMI KRM 70

Λέβητες ξύλου - πετρελαίου KITURAMI KRM 70

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Top