Νέες κουζίνες φυσικού αερίου - διαφορές και ομοιότητες

Posted By: Pavlos Tsiridis In: Νέα & Δραστηριότητες On: Τρίτη, Μάρτιος 17, 2020 Comment: 0 Hit: 5759

Κουζίνες αερίου – Γιατί να τις προτιμήσετε!

Είναι αλήθεια, οτι η εγκατάσταση φυσικού αερίου στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων που αγγίζει ακόμα και το 90%.

Συνεπώς, ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις ψάχνουν τρόπους να αντικαταστήσουν τις ηλεκτρικές συσκευές τους με συσκευές αερίου.

Αυτό συμβαίνει διότι όσο περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, τόσο μεγαλύτερη ενέργεια θα εξοικονομείται και τόσο χαμηλότερο κόστος λειτουργίας θα έχει το νοικοκυριό ή η επιχείρηση αντίστοιχα.

Η κουζίνα αποτελεί την πλέον πολυχρησιμοποιούμενη συσκευή του σπιτιού, καθώς ψήνει καθημερινά είτε στις εστίες είτε στο φούρνο, είτε ταυτόχρονα και στις εστίες και στο φούρνο.

Στους επαγγελματικούς χώρους αποτελεί επίσης την κυρίαρχη συσκευή, καθώς εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία και άλλοι χώροι εστίασης τη χρησιμοποιούν διαρκώς και σε καθημερινή βάση.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος όπου πλέον πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αντικαταστήσει τις ηλεκτρικές κουζίνες με κουζίνες αερίου, έχοντας ολοένα και μικρότερο λογαριασμό στην κατανάλωση ενέργειας.

Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται ούτως ή άλλως χειμώνα-καλοκαίρι για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, οπότε εκτός απο το λέβητα αερίου προστίθεται στη χρήση και η κουζίνα αερίου.

 

Κουζίνες αερίου - υγραερίου της ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ

Οι κουζίνες αερίου της ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ είναι η πρώτη λύση για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιούν την ενέργεια του φυσικού αερίου και σε άλλες συσκευές τους εκτός από το λέβητα αερίου.

Οι κουζίνες αερίου εγγυώνται άριστη και απροβλημάτιστη λειτουργία προσφέροντας ταυτόχρονα εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι κουζίνες αερίου της εταιρίας μας, χαρακτηρίζονται για την αξιοπιστία τους, καθώς απώτερος στόχος μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι προμηθεύονται λειτουργικά μηχανήματα για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των κουζινών αερίου, καθώς και οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ τους.

 

Κουζίνα αερίου - υγραερίου TG 1050WH

Η κουζίνα αερίου TG 1050WH χρησιμοποιεί φυσικό αέριο NGG20 και υγραέριο LPGG30/G31.

Πρόκειται για εξαιρετικά οικονομικό μοντέλο όσο αφορά την κατανάλωση ενέργειας, καθώς είναι ενεργειακής κλάσης Α.

Διατίθεται σε λευκό χρώμα και διαθέτει 4 σχάρες ψησίματος διαφόρων διαστάσεων.

Διαθέτει 5 διακόπτες ρύθμισης θερμοκρασίας εκ των οποίων ο ένας είναι για το φούρνο.

Η πόρτα του φούρνου είναι κατασκευασμένη από διπλό κρύσταλλο έτσι ώστε να διατηρείται η θερμότητα και να μην υπάρχουν απώλειες, ενώ ο φούρνος λειτουργεί και ως grill.

Συμπεριλαμβάνει 1 ταψί εμαγιέ βαθύ, 1 σχάρα χρωμίου και μπεκ εναλλαγής αερίου – υγραερίου.

Πρόκειται για το πιο οικονομικό μοντέλο της κατηγορίας του με εξαιρετικές δυνατότητες.

Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση, αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους με μικρές απαιτήσεις.

                                                

                           

Κουζίνα αερίου - υγραερίου TG 2020IX MULTIGAS

Πρόκειται για καταπληκτική INOX κατασκευή και διαθέτει μοντέρνο γυάλινο καπάκι.

Χάρη στο ιδιαίτερο design της συνδυάζεται με κάθε μοντέρνο οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Η κουζίνα αερίου TG 2020IX MULTIGAS χρησιμοποιεί για τη λειτουργία της φυσικό αέριο NGG20 και υγραέριο LPGG30/G31 με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθώς έχει ισχύ μόλις 40watt.

Μέσω του συστήματος cooldoor, υπάρχει διπλό αποσπώμενο συρταρωτό τζάμι, δημιουργώντας συνεχή αυτόνομο αερισμό, καθώς και λειτουργία grillστο φούρνο.

Επίσης, διαθέτει 4 σχάρες εστιών εμαγιέ διαφόρων διαστάσεων και μηχανικό χρονόμετρο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η χειρολαβή του φούρνου είναι από αλουμίνιο προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο όποιον την αγγίζει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Ο ανεμιστήρας φούρνου turbofan παρέχει ομοιόμορφη κατανομή ζεστού αέρα και επιτρέπει το ταυτόχρονο ψήσιμο ενός ή περισσότερων φαγητών, καθώς προσφέρει συνεχή και σταθερή θερμοκρασία εξοικονομώντας και μειώνοντας την κατανάλωση.

Το επαγγελματικό ταψί φούρνου procookingtray βοηθά στο ομοιογενές ψήσιμο, καθώς είναι αντικολλητικό, άκαμπτο και κατασκευασμένο με τεχνολογία νέας γενιάς.

Κουζίνα αερίου - υγραερίου TG 4010 BL RUSTIC MULTIGAS

Το ιδιαίτερο design της κουζίνας TG 4010 BL RUSTIC MULTIGAS και το ασυνήθιστο ματ χρώμα της, την καθιστούν στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

Αποτελεί τη Νο1 επιλογή για μοντέρνα κουζίνα οικιακής χρήσης και βγάζει ασπροπρόσωπους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οικοδεσπότες.

Αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επαγγελματιών, εξυπηρετώντας τους άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε ημέρες με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα καταστήματα εστίασης.

Και αυτή η κουζίνα λειτουργεί με φυσικό αέριο NGG20 και υγραέριο LPGG30/G31 έχοντας μέγιστη ηλεκτρική ισχύ 40watt.

Διαθέτει αυτόματη ανάφλεξη, γυάλινο καπάκι και χειρολαβή αλουμινίου στο φούρνο για μεγαλύτερη προστασία.

Οι διακόπτες της είναι από μεταλλική κατασκευή και οι εστίες ψησίματος είναι μαντεμένιες.

Ο θερμοστάτης της κυμαίνεται μεταξύ 50-280c, η λειτουργία grill στα 1,45kw και η ισχύς αερίου στα 10,3kw.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, έτσι και αυτή η κουζίνα αερίου διαθέτει ανεμιστήρα φούρνου turbofan για ομοιόμορφη κατανομή ζεστού αέρα, επιτρέποντας παράλληλα το ταυτόχρονο ψήσιμο πολλών φαγητών με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Κουζίνα αερίου - υγραερίου TG 8000 IX MULTIGAS DOUBLE-CAVITY

Το πιο καινοτόμο μοντέλο, καθώς διαθέτει δυο φούρνους ο ένας εκ των οποίων είναι ηλεκτρικός.

Με INOX κατασκευή και ενεργειακή κλάση Α για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία η TG 8000 IX MULTIGAS DOUBLE-CAVITY ήρθε για να αλλάξει τελείως τον τρόπο μαγειρέματος τόσο στους οικιακούς όσο και στους επαγγελματικούς χώρους.

Με λυχνία 25watt, ανεμιστήρα φούρνου turbofan 15watt, λειτουργία grill 1,45kw, κάτω καυστήρα 2,2kwκαι θερμοστάτη 50-280cαποτελεί αναμφίβολα ένα από τα αποδοτικότερα μοντέλα κουζινών αερίου.

Οι πόρτες των φούρνων διαθέτουν σύστημα cooldoor με διπλό αποσπώμενο εσωτερικό συρταρωτό τζάμι με πλαίσιο αλουμινίου και είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να δημιουργούν συνεχή αερισμό.

Διαθέτει μαντεμένιες σχάρες, κεραμικό πλατό και ράγες χρωμίου στους φούρνους. 

Επιπλέον, η αυτόματη ανάφλεξη και τα θερμικά ασφαλείας που διαθέτει αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματά της.

 

Αξίζει να επενδύσετε σε μια κουζίνα η οποία θα σας προσφέρει ταχύτητα στον τρόπο μαγειρέματος, οικονομία και άμεση απόσβεση των χρημάτων σας.

Οι κουζίνες αερίου της εταιρίας μας είναι ολες ενεργειακής κλάσης Α και ιδιαίτερα αποδοτικές.

Προτιμήστε αξιόπιστα, αποδοτικά και απροβλημάτιστα μηχανήματα τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επίλογος

Η διατροφή αποτελεί καθημερινό κομμάτι του οργανισμού και θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη βάση έτσι ώστε να είναι ποιοτική και ταυτόχρονα υγιεινή.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη δίνει σημασία στο φαγητό που τρώει!

Επιλέξτε, για τη διατροφή σας και τη διατροφή των πελατών σας, κουζίνες που προσφέρουν υγιεινό τρόπο μαγειρέματος και δείτε την απόσβεση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

Άμεση επικοινωνία με την ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ:

2310 551 878

info@tehnothermiki.gr

 

Related by Tags

Comments

Leave your comment

Top